Investeringssubsidie duurzame energie

27 januari 2016 Investeringssubsidie duurzame energie

Subsidie op warmtebronnen van VDM Woningen - Krijg € 1.000,- retour 

Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u in 2016 een tegemoetkoming krijgen voor bepaalde soorten zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering. 

De overheid gaat de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen minder door gas en meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Via deze nieuwe subsidieregeling worden gebruikers die zelf duurzame energie willen opwekken financieel ondersteund. 

VDM Woningen zet zich al jaren in voor duurzaam wonen. Ons uniek hybride warmtepompsysteem zorgt voor optimale energiebesparing. De ISDE subsidieregeling is dan ook van toepassing op dit type warmtepompsysteem. Kiest u voor een VDM cataloguswoning dan is deze standaard voorzien van een duurzaam warmtepompsysteem, dit levert u direct een tegemoetkoming van € 1.000,- op met de ISDE subsidieregeling. Dat is mooi meegenomen!  

Op de website www.rvo.nl/ISDE leest u meer over alle voorwaarden. Nieuwsgierig naar deze regeling? Wij informeren u graag! 

Deel deze pagina: