Interactief communiceren op de vernieuwde website van VDM Woningen

19 januari 2010 Interactief communiceren op de vernieuwde website van VDM Woningen

De nieuwe VDM Woningen internetsite is online! Met deze nieuwe site wil VDM Woningen meer klantgericht werken. Naast effectieve contactmogelijkheden voor de bezoekers, wil VDM ook klanten betrekken bij het verkoop- en bouwproces van projecten en een platform bieden om (potentiele) kopers en bezoekers met elkaar te laten communiceren.

De internetsite van VDM Woningen is verbeterd door meer ingebouwde mogelijkheden voor bezoekers om in contact te komen met VDM. Door middel van social media koppelingen (onder andere hyves, twitter, youtube), RSS feed en nieuwsbrieven kunnen mensen op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit hun regio of over een specifiek bouwproject. Voor veel bouwprojecten bieden interactieve bouwprojectsites binnen de VDM internetsite bezoekers de mogelijkheid om suggesties aan te dragen, vragen te stellen en met elkaar in contact te komen.

Met behulp van de vernieuwde internetsite kan onze bezoeker interactief op de hoogte blijven van specifiek nieuws over het interessegebied. Verder kan de (potentiële) koper meedenken in het bouwproces en direct suggesties achterlaten of contact opnemen met VDM. Ook kan de bezoeker met andere bewoners of kopers van VDM woningen praten. Men kan op de hoogte blijven van laatste bouwontwikkelingen in het bouwproces van een eigen woning of project. Deze interactieve online klantbenadering is nieuw in de branche. 

Deel deze pagina: