Inschrijving Surhuisterveen gestart!

1 april 2011 Inschrijving Surhuisterveen gestart!

Donderdagavond 31 maart j.l. was de start van de verkoop van 25 rij- en halfvrijstaande woningen aan de Vierhuisterweg in Brasserie Kolkzicht te Surhuisterveen. Ruim 200 enthousiaste bezoekers, die warm onthaald werden, luisterden vol aandacht naar de presentatie van wethouder Jan Lammers die het startschot gaf voor de verkoop van dit project.

Na de presentatie konden de bezoekers de informatie pakketten ontvangen en vragen stellen aan de ontwikkelaar, makelaar en de gemeente Achtkarspelen. De belangstellenden kunnen zich tot en met 08 april inschrijven voor één van deze prachtige woningen. Vanaf 11 april worden de woningen in bij zijn van de gemeente Achtkarspelen toegewezen. De mensen die worden ingeloot voor een kavel zullen in de week van 11 april telefonisch worden benaderd. De mensen die helaas geen kavel krijgen zullen hier via de email van op de hoogte worden gesteld.

De Drachtser Courant plaatste op woensdag 6 april een artikel over de een enorme toeloop op VDM-woningen in Surhuisterveen. Klik op de afbeelding om het artikel te vergroten.
 

Foto's

Deel deze pagina: