Wij scoren GOUD op de 'Goed Bereikbaar-scan'!

26 november 2015 Wij scoren GOUD op de 'Goed Bereikbaar-scan'!

Wij scoren GOUD op de 'Goed Bereikbaar-scan'! 

Van 9 tot 13 november 2015 heeft marktonderzoeksbureau Ipsos te Amsterdam in opdracht van KPN Zakelijk de bereikbaarheid van VDM Woningen onderzocht. Meerdere malen is het algemene nummer van VDM Woningen (0512 - 57 12 34) gebeld. Wij beantwoorden deze telefoontjes gemiddeld binnen 8 seconden, wat resulteerde in 100% bereikbaarheid.
KPN geeft aan dat klanten verwachten dat hun telefoontje binnen vijftien seconden wordt beantwoord. De norm voor het beantwoorden van de telefoon is gesteld op 90%, in onze brache ligt deze norm slechts op 49%. 

E-mailbereikbaarheid
Na het versturen van een email verwachten klanten binnen 24 uur een antwoord. Twee van de vijf e-mails wordt vaak helemaal niet beantwoord, aldus KPN. Wij beantwoorden tijdens het onderzoek alle e-mails die gestuurd werden naar info@vdmwoningen.nl binnen 24 uur. Dit resulteerde nogmaals in 100% bereikbaarheid. Voor wat betreft de e-mailbereikbaarheid ligt de norm op 95% en in onze branche ligt de norm op 50%.  

Ipsos controleerde tevens de vindbaarheid van de contactgegevens op onze website en de bereikbaarheid op Facebook en Twitter. Op deze twee punten scoorde VDM Woningen ook prima. 

De complimenten voor onze receptioniste, wij zijn trots op deze gouden score van de 'Goed Bereikbaar-scan'. 

Foto's

Deel deze pagina: