Geslaagde start verkoop in Wildervank

17 mei 2019 Geslaagde start verkoop in Wildervank

Geslaagde start verkoop afgelopen woensdag 15 mei jl. in Wildervank aan de Duintjerlaan.

Veel enthousiast geïnteresseerden kwamen naar de bouwlocatie in Wildervank. Er was een echte barista aanwezig voor een vers Lekker Bakkie. Ook kon men zelf de ligging van de kavels bekijken en informatie ontvangen van onze verkoopadviseurs over de verkoop van de vier vrijstaande en acht halfvrijstaande woningen. 

Het plan Woellust ligt op het voormalige Duintjerterrein, op de grens tussen Veendam en Wildervank. De acht royale halfvrijstaande woningen met erker en aangebouwde garage worden gerealiseerd vanaf €257.500,- v.o.n. De vier vrijstaande woningen tevens met aangebouwde garage en een ideale tuinligging op het zuid-westen worden gerealiseerd vanaf €348.000,- v.o.n.

Wat is er bijzonder aan deze woningen?
Alle 12 woningen zijn duurzaam en kennen een hoog ambitieniveau op het gebied van energie en comfort. Door ons unieke prefab bouwsysteem zorgen wij ervoor dat de woningen erg goed geïsoleerd zijn. De goede isolatie in combinatie met vloerverwarming op de begane grond, lucht/water-warmtepomp en zonnepanelen zorgen ervoor dat de woningen zeer energiezuinig zijn en bewoners een prettig binnenklimaat ervaren. 

Meer weten? 
Suurland Makelaardij en Huize Bier Makelaars hebben dit prachtige project in verkoop.
Meedoen aan de eerste loting? Geef dan uw voorkeur door op het inschrijfformulier, deze is te verkrijgen via één van de makelaars en in te vullen tot 29 mei a.s. 

Klik hier voor het downloaden van de gratis brochure! 

 

 

 

Foto's

Deel deze pagina: