Friese Bouwkring bezoekt VDM Woningen

5 juni 2018 Friese Bouwkring bezoekt VDM Woningen

Afgelopen maandag 4 juni 2018 heeft de Friese Bouwkring een informatief bezoek gebracht aan één van haar leden, VDM Woningen. Het doel van de Friese Bouwkring is om management, projectleiding en opdrachtgevers met elkaar in contact te brengen. Leden kunnen hun netwerk uitbreiden of verstevigen en kennis delen of opdoen. Tijdens deze bijeenkomst in Drogeham is de nodige kennis opgedaan over prefab houtskeletbouwwoningen.

De opkomst, van meer dan 35 leden, was groot bij het bezoek aan VDM Woningen. Allereerst kregen de leden een rondleiding door de fabriek. In de fabriek worden de VDM woningen als prefab casco’s klaar gemaakt voor transport. Het casco wordt vervolgens binnen twee dagen wind en waterdicht gemonteerd op de bouwlocatie. Veel werkzaamheden, waaronder installatie, kozijnen en de prefabricage van complete driedimensionale badkamers gebeuren voornamelijk al in de fabriek. Dit was voor veel leden een verrassing.
Na de rondleiding heeft Algemeen Directeur Jan van der Meer een bedrijfspresentatie gehouden waarin naar voren kwam dat VDM Woningen momenteel de wind in de zeilen heeft met een goed gevulde orderportefeuille, volop actief is het Groningse aardbevingsgebied en duurzame toekomstplannen heeft voor de organisatie.  

Foto's

Deel deze pagina: