Energie 2011

19 september 2011 Energie 2011

Hoe kunt u optimaal presteren met passief renoveren?
Kom naar de Energievakbeurs op 4, 5 of 6 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch en laat u door ons informeren hoe uw woningen aan alle kanten meer kunnen opleveren met passief renoveren. Wij rekenen het u graag voor!

Passief renoveren. In een keer goed

  • Hoe beheers ik de totale woonlasten en verbeter ik de verhuurbaarheid?
  • Hoe renoveer ik duurzaam en ben ik klaar voor de toekomst?
  • Hoe creëer ik gezonde woningen en neemt het woongenot toe?
  • Hoe renoveer ik zonder overlast voor de bewoners?

Brink Climate Systems, Doorwin, De Van Ieperen Groep en VDM Woningen hebben gezamenlijk een uniek totaalconcept ontwikkeld voor het passief renoveren van sociale huurwoningen: Prestatiehuis. De vier partijen bundelen daarin hun specifieke kennis, ervaring en innovaties tot een uniek concept voor integrale verduurzaming van bestaande woningen. Inmiddels is Prestatiehuis met bewezen succes in de praktijk toegepast.

Op de Energievakbeurs introduceert de nieuw opgerichte organisatie Team Prestatiehuis aan genodigden, branche en vakpers dit unieke concept. Vanuit een aantal invalshoeken zoals bewoners, techniek, rendement en milieu belichten wij de voordelen van het Prestatiehuis. Voor u een unieke mogelijkheid om in een kort tijdbestek op de hoogte te zijn van de kansen die hierdoor ontstaan voor uw organisatie of uw opdrachtgevers. Tevens kunt u uw bezoek benutten om u te informeren over de laatste stand van zaken met betrekking tot het thema energie en wonen in het algemeen.

Mis deze kans niet!
Kom 4, 5 of 6 oktober - van 10.00 tot 18.00 uur - als speciale gast naar onze stand (06.A085) en laat u voorlichten over de mogelijkheden. Uiteraard nemen wij de tijd voor vragen en het uitwisselen van ervaringen. Geef u – eventueel samen met een collega – nu op via deze link.

Deel deze pagina: