Een week na start verkoop VDM Woningen ondertekening eerste koopcontract Jabikswoude

18 maart 2011 Een week na start verkoop VDM Woningen ondertekening eerste koopcontract Jabikswoude

De veertien ontwerpen van de woningen voor het tweede buurtschap Jabikswoude, werden een week geleden op de beurs Huis & Tuin voor het eerst gepresenteerd aan het publiek. Er bleek enorm veel animo voor de betaalbare woningen in dit nieuwe sfeervolle buurtschap. Met als resultaat aanstaande maandag de ondertekening van het eerste koopcontract van een VDM woning in Jabikswoude.

Naast VDM zijn er nog een aantal bouwblokken van andere aanbieders die erg goed lopen en al grotendeels onder optie zijn. Er worden veel gesprekken gevoerd en de inschrijvingen blijven binnenkomen. Al met al wordt het gehele aanbod in Jabikswoude heel positief opgepakt. Dit geeft aan dat ook in deze tijd, door goed te kijken naar wat er leeft in de markt en het aanbod hierop aan te passen, de verkoop heel snel kan gaan.

Graag willen wij hiermee een positief geluid laten klinken en daarom deze eerste ondertekening niet zo maar voorbij laten gaan. Werner Brouwer, directeur van Projectbureau De Zuidlanden, zal samen met de verkopende partij VDM Woningen en makelaardij Woonaccent de kopers even extra in het zonnetje zetten.

Deel deze pagina: