“Wij zien dat houtskeletwoningen heel goed passen in deze tijd van duurzaamheid”

8 september 2017 “Wij zien dat houtskeletwoningen heel goed passen in deze tijd van duurzaamheid”

“Binnen de woningbouw willen wij blijven innoveren en continu onze processen optimaliseren, kortom iedere dag beter worden” roepen directieleden Jan van der Meer en Kees Buitenwerf wanneer ze de bedrijfsvoering van VDM Woningen omschrijven.

Zaterdag 9 september 2017 vertellen de twee directieleden van VDM Woningen in het Visie Magazine (bijlage Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden) enthousiast over een mooi bedrijf met een rijke historie en zien een goede toekomst tegemoet. Dit enthousiasme is ook niet raar gezien de achtergrond van beide directieleden. De één heeft 25 jaar ervaring en is gepokt en gemazeld in de bouw en de ander is verankerd in financieel beheer en zitten dus beide goed in de materie. “Wij zien dat houtskeletwoningen heel goed passen in deze tijd van duurzaamheid. Hout is een natuurproduct en zorgt voor een gezond woonklimaat met uitstekende isolerende werking. Ook in Groningen weet men na 75 aardbevingsbestendige VDM-woningen dat prefab houtskelet veel voordelen biedt. VDM Woningen loopt snel door de procedures van de NAM en neemt de klant alle ‘rompslomp’ uit handen. Een duurzame nieuwbouwwoning in het aardbevingsgebied van Groningen kost voor de klant net zoveel als in Friesland.

Lees hier het volledige artikel in Visie Magazine.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Houtskeletbouw bij VDM Woningen? Bekijk onze woningtypes en vraag de gratis brochure aan.

Deel deze pagina: