Bezoek GRATIS de Nieuw- en Verbouwbeurs XL

14 november 2016 Bezoek GRATIS de Nieuw- en Verbouwbeurs XL

Wij nodigen je graag uit in onze stand B31 op de Nieuw- en Verbouwbeurs XL in MartiniPlaza, Groningen. De beurs is gratis te bezoeken van vrijdag 18 tot zondag 20 november.

Onder het genot van een hapje en een drankje ben je van harte welkom om meer te weten te komen over onze aardbevingsbestendige TIMM woningen in Sappemeer en Bedum. Ook wanneer je een vrije kavel op het oog hebt kun je bij ons terecht in de stand voor meer informatie over onze particuliere woningtypes. 

Nieuwsgierig naar onze particuliere woningtypes woningen? Vraag hier alvast onze brochure en prijslijst aan.

De Nieuw- en Verbouwbeurs XL
De Nieuw- en Verbouwbeurs XL laat zien wat de woningmarkt in het noorden in huis heeft. Of we nu gaan bouwen of verbouwen, meer dan ooit zijn we bezig met ons eigen woongeluk. Stuk voor stuk zijn het stappen die we weloverwogen moeten nemen. Nieuwbouw/Verbouw XL helpt daarbij. Bij de financiering van een (nieuwbouw)woning, een fraaie aanbouw en bij de koop van een nieuwe keuken. Met informatie over een nieuwe leefomgeving, aardbevingsbestendige bouw en het proces vanaf de tekentafel. Hoe we ook bouwen of verbouwen en wat onze wensen ook zijn, Nieuwbouw/Verbouw XL is de kortste route naar een nieuw of verbeterd huis. Ga voor meer informatie naar: www.nieuwbouwbeursgroningen.nl 

  • VR 18 november: 13.00 – 21.00 uur
  • ZA 19 november: 10.00 – 17.00 uur
  • ZO 20 november: 10.00 – 17.00 uur

MartiniPlaza, Groningen

Gratis entree

Tot dan! 

Deel deze pagina: