Bekijk onze vacatures!

22 september 2017 Bekijk onze vacatures!

Door een sterk toenemende belangstelling voor duurzame VDM-woningen zijn wij op korte termijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's.

Wil jij deel uitmaken van ons ambiteuze team? Wellicht is één van deze vacatures is voor jou! 

 • Junior tekenaar 
  VDM Woningen werkt met woningtypes die onder architectuur ontworpen zijn. Als Junior tekenaar vertaal je de wensen van de klant naar een eerste offerte tekening.
 • Timmerman Prefab-afdeling
  Binnen onze Prefab-afdeling zijn we opzoek naar een timmerman. Volgens de prefab bouwmethode worden hier houtskeletbouw (HSB) elementen tot in detail afgetimmerd.
 • Timmerman Bouw
  Voor onze bouwlocaties zijn wij opzoek naar een timmerman. Particuliere en projectmatige nieuwbouwwoningen van VDM Woningen worden op de bouwlocatie voorzien van timmerwerk.
 • 2e monteur Elektro
  Voor onze bouwlocaties zijn wij op zoek naar een elektricien. Particuliere en projectmatige nieuwbouwwoningen van VDM Woningen worden op de bouwlocatie voorzien van het nodige installatiewerk.
 • 2e monteur Loodgieter
  Voor onze bouwlocaties zijn wij op zoek naar loodgieter.  Bij particuliere en projectmatige nieuwbouwwoningen van VDM Woningen worden op de bouwlocatie de benodigde loodgieterswerkzaamheden uitgevoerd.

 
Deel deze pagina: