ABC Achtkarspelen bezoekt VDM Woningen

19 mei 2017 ABC Achtkarspelen bezoekt VDM Woningen

ABC staat voor Achtkarspelen Bedrijven Contact en bundelt als ondernemersvereniging haar krachten met ondernemers uit Achtkarspelen en naaste omgeving. De vereniging maakt zich sterk voor de lokale economie en werkgelegenheid. Het leden bestand van de vereniging is groot. Ook VDM Woningen is lid van ABC Achtkaspelen en heette de vereniging donderdag 18 mei 2017 welkom in Drogeham voor een netwerk bijeenkomst en bedrijfsbezoek.

De opkomst, van meer dan 50 ABC-leden, was groot bij het bezoek aan VDM Woningen. Allereerst was er een rondleiding door de fabriek. In de fabriek worden de VDM woningen als prefab casco’s klaar gemaakt voor transport. Het casco wordt vervolgens binnen twee dagen wind en waterdicht gemonteerd op de bouwlocatie. Veel werkzaamheden, waaronder installatie, kozijnen en de prefabricage van complete driedimensionale badkamers gebeuren voornamelijk al in de fabriek. Dit was voor veel leden een verrassing.
Na de rondleiding hield Algemeen Directeur Jan van der Meer een bedrijfspresentatie waarin werd aangegeven dat VDM Woningen een landelijk opererend bedrijf  is en samenwerkt met diverse partijen uit de regio, te denken aan transport, grondwerk en toelevering van bouwmaterialen. 

Foto's

Deel deze pagina: