26 mei WoonEvent Groningen

22 mei 2018 26 mei WoonEvent Groningen

Je bent van harte uitgenodigd op het allereerste NieuwWonen Groningen WoonEvent op zaterdag 26 mei a.s. 
Tijdens dit WoonEvent presenteert VDM Woningen in de stand van Pandomo Makelaars maar liefst vier projecten die momenteel in verkoop zijn. 

 • 18 unieke woningen in Harkstede 
  Het is een perfecte combinatie van landelijk wonen vlakbij de stad. Haarkes Stee ademt ruimtelijkheid en is een moderne variant op het Gronings Erf. Het dorpse karakter zorgt ervoor dat u zich hier meteen thuis voelt. Alle woningen hebben een knipoog naar het Gronings erf wat zo herkenbaar is voor Harkstede en de regio.
 • 9 vrijstaande woningen in Meerstad
  De lommerijke Meeroeverslaan ligt als groene ‘ruggengraat’ van west naar zuid, in het hart van Meeroevers. De laan is zeer ruim opgezet. In de royale groenstroken tussen de kavels en de weg komen grote bomen, die de negen vrijstaande woningen ruimtelijk scheiden van de weg. De kavel zijn ruim te noemen (590 tot 735 m3) en de achterzijde van de kavels sluit aan op de kwelvaart. Prachtige rietkragen zorgen daar voor een natuurlijke scheiding met de achtertuin.
 • 14 halfvrijstaande woningen in Sappemeer
  Op de IJsbaanlocatie in Sappemeer verrijzen 14 compacte halfvrijstaande woningen die een uniek en uitdagend karakter hebben gekregen met allemaal een uitstraling die verwijst naar de Scandinavische architectuur.
  De indeling van de woning is dusdanig ontworpen dat gekozen kan worden tussen straat- of tuingericht wonen zonder dat dit afbreuk doet aan het gevelbeeld.
 • 11 Parkvilla's in Meerstad
  Buitenleven in de stad. Het ultieme vakantiegevoel, elke dag weer? In Meerstad - Tersluis worden 11 parkvilla’s voor levensgenieters gerealiseerd. De parkvilla's zijn uitgevoerd met 2 of 3 woonlagen, al naar gelang uw gezinssituatie en woonwens. Welke variant past het beste bij uw gezinssituatie en uw wensen?

Nieuwsgierig naar deze projecten en onze projecten die binnenkort in verkoop gaan?
Kom gratis langs bij WoonEvent! 

Datum:  zaterdag 26 mei a.s. 
Tijdstip: 11.00 - 15.00 uur
Locatie: Suikerunieterrein, Energieweg 10 te Groningen

Tot dan! 

Foto's

Deel deze pagina: