4 nieuwe vacatures installatietechniek! Word jij onze nieuwe collega?

6 december 2019 4 nieuwe vacatures installatietechniek! Word jij onze nieuwe collega?

Als onderdeel van VDM Woningen hebben we ons eigen installatiebedrijf VDM Installaties B.V. Met 30 enthousiaste mensen in dienst wordt het complete installatiewerk in onze nieuw te bouwen woningen verzorgt. Spreekt dit jou aan en wil je deel uitmaken van dit ambitieuze team?

Voor de installatietechniek zijn wij op korte termijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Wellicht is één van deze vacatures iets voor jou!

Wij bieden jou:

  • Een uitdagende functie met gepaste beloning
  • Voldoende mogelijkheden voor eigen ontwikkeling
  • Een collegiale en plezierige werkomgeving

Zorgeloos bouwen, comfortabel wonen!
VDM Woningen bouwt duurzame, hoogwaardige en energiezuinige woningen. Met een vestiging in Drogeham en Amersfoort realiseren wij jaarlijks circa 250 woningen volgens het beproefde VDM-bouwsysteem. Een VDM-woning wordt gekenmerkt door haar degelijke bouwkwaliteit en het hoogwaardige materiaalgebruik. Spreekt dit jou aan en wil je deel uitmaken van ons ambitieuze team?

Geïnteresseerd?
Stuur je cv met motivatie vóór 18 december naar emailadres hrm@vdmwoningen.nl. Voor meer informatie over de vacatures kun je tijdens kantooruren contact opnemen met onze HRM afdeling op telefoonnummer: 0512 - 57 12 34.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel deze pagina: