17 betaalbare woningen Bolsward in verkoop

3 april 2014 17 betaalbare woningen Bolsward in verkoop

Op vrijdag 7 maart hebben gemeente Súdwest-Fryslân en VDM Woningen een overeenkomst getekend voor de bouw van 17 Timm-woningen in Bolsward. De verkoop is intussen in volle gang. Binnen 2 weken is er al een woning verkocht en er zijn al meerdere woningen in optie genomen. 

De woningen komen aan de Greiden, op het terrein van de voormalige basisschool De Opbouw. De Timm-woning is een nieuw concept, ontwikkeld door ingenieurs- en adviesbureau Toeck. De woningen zijn energiezuinig en er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Bij de prijs van woning zit al een keuken en badkamer inbegrepen. Daarnaast hebben de woningen bij oplevering al een vloer en is het spuit-en schilderwerk gedaan. In alle woningen is vloerverwarming aangelegd.

De prijs van de woningen komen tussen de € 109.000  en € 125.00 euro (vrij op naam) te liggen. Het initiatief voor de Timm-woningen in Bolsward kwam van de PvdA-fractie Súdwest-Fryslân.

Meer informatie
Download hier de brochure met alle woningdetails

Meer weten over de woningen die ingenieurs- en adviesbureau Toeck ontwikkelt in samenwerking met VDM? Kijk op www.timmhuis.nl

Foto's

Deel deze pagina: