10 ZERO woningen voor woningcorporatie Wierden en Borgen in Ten Boer

29 maart 2021 10 ZERO woningen voor woningcorporatie Wierden en Borgen in Ten Boer
Maandag 29 maart ondertekenden Matthieu van Olffen en Jannet Voorn van woningcorporatie Wierden en Borgen samen met algemeen directeur Jan van der Meer, financieel directeur Kees Buitenwerf en projectleider Jordy Bergman op afstand. Zij tekenden voor de aanneemovereenkomst voor de bouw van 10 VDM ZERO huurwoningen in Ten Boer.
 
VDM ZERO
Bewoners willen graag duurzaam, comfortabel maar ook betaalbaar wonen. Een veilig thuis om in te ontspannen. VDM Woningen streeft bij het ontwikkelen en bouwen van woningen naar deze doelstelling. Met het concept VDM ZERO hebben wij een een passend, hoogwaardig en energiezuinige nieuwbouwwoning ontwikkeld die voldoet aan de huidige én toekomstige wensen van de bewoner.
 
Ten Boer
In april start de bouw van het duurzame ontwikkelplan bij de Standwerker in Ten Boer. Wij verwachten de woningen voor het einde van 2021 op te leveren. Een deel van de woningen wordt straks gebruikt als wisselwoning voor huurders aan de Ommelanderstraat en de Blinkerdlaan. De 10 VDM ZERO woningen gaan substantieel bij dragen aan een duurzame buurt door het terugdringen van het energieverbruik en de CO2-uitstoot. 
 
 
Deel deze pagina: