1 juli Kaveldag in Giethoorn

26 juni 2017 1 juli Kaveldag in Giethoorn

Wonen in Giethoorn? Realiseer uw eigen droomvilla aan het water op Bodelaeke! 

36 zeer ruime kavels waarop u zelf uw villa met eigen ligplaats kunt bouwen. De kavels variëren van 904 m² tot maar liefst 1.802 m². Alle kavels zijn op het zuiden gericht en liggen aan open vaarwater - koopsommen vanaf € 209.500 v.o.n.

Kom 1 juli naar de kaveldag op Bodelaeke! Onze adviseurs zijn aanwezig om u te voorzien van informatie over de verschillende VDM woningtypes passend binnen project Bodelaeke. 

Datum: zaterdag 1 juli a.s.
Tijdstip: 12.00 - 16.00 uur
Locatie: Jonenweg 5, 8355 CN, Giethoorn

Geniet tijdens de kaveldag van de fraai gelegen kavels aan het water en laat u door onze verkoopadviseurs inspireren. Ontdek zo de unieke kwaliteiten en mogelijkheden van deze toplocatie. In Giethoorn realiseert u zelf uw droomhuis aan het water. Hierbij kunt u denken aan de streekwoningen uit de dertiger jaren en de typische rietschuren met gebruik van traditionele materialen zoals hout, baksteen, rieten kappen of bijvoorbeeld keramische dakpannen. Authentiek maar op Bodelaeke fraai gecombineerd met opvallende moderne accenten. Alle kavels zijn bovendien al bouwrijp; op korte termijn bouwen en wonen is dus zeker mogelijk!

Kijk voor meer informatie over Bodelaeke Giethoorn op: www.bodelaeke.nl

Deel deze pagina: